Ingrediente
Se pun toate ingredientele intr-un castron in afara de smantana si dulceata... Se framanta un aluat usor lipicios(tot timpul sa aveti mainile pline cu faina ca sa nu se lipeasca aluatul prea tare de maini) dupa aia se formeaza papanasi care se pun la prajit la fel ca gogosile..
Se servesc cu dulceata si smantana( eu am mancat fara smantana ca asa imi plac )
- 500 gr branza de vaci proaspata
- 80-100 gr zahar
- 4 oua
- un varf cutit de bicarbonat stins cu lamaie
- 1 esenta vanilie
- faina cat cuprinde
- smantana
- dulceata
Se pun toate ingredientele intr-un castron in afara de smantana si dulceata... Se framanta un aluat usor lipicios(tot timpul sa aveti mainile pline cu faina ca sa nu se lipeasca aluatul prea tare de maini) dupa aia se formeaza papanasi care se pun la prajit la fel ca gogosile..
Se servesc cu dulceata si smantana( eu am mancat fara smantana ca asa imi plac )
Comments