- 2 cani apa
- 2 cani faina
- 1 cana ulei
- sare
- 8 oua
Cand sau racit cojile se taie in 2 si se umplu cu crema. Mie mi-au iesit cam 30.
- 1 l lapte
- 6 oua
- 7 linguri pline cu faina
- 300 g zahar( asa zicea retata.. eu am pus cam 250 g )
- vanilie
- coaja de lamaie + zeama de la 1/2 lamaie
Intrun castron se amesteca galbenusurile cu zaharul se amesteca cate putin laptele si faina. Compozitia se da prin sita si se pune intrun vas pe baie de abur si se amesteca pana se intareste si devine o crema consistenta. Albusurile se bat spuma cu cele 3 linguri de zahar si se adauga usor in crema. Se amesteca usor si se pune si coaja de lamaie, vanilia + zeama de lamaie daca vreti. Crema se lasa la racorit.
Se umplu cojile cu crema si deasupra se face grilaj de ciocolata.. Sunt delicioase!
Comments