- 10 clatite
- 2 piersici
- 5 prune
- zahar pudra
- 2 linguri zeama de lamaie
- 400 ml suc de ananas
- 1 plic budinca de vanilie
- dulceata de care aveti
Cele 400 de ml se pun la fiert si cand da in clocot se adauga budinca de vanilie se mai amesteca cateva minute pana se ingroasa si se lasa la racorit.
Piersicile + prunele se taie marunt si se pun cu cateva linguri de zahar pudra + zeama de lamaie, dupa care se scurg intro sita.
Luam o clatita si o ungem cu sosul de ananas si presaram fructe si se infasoara. Eu unele le-am facut doar cu fructe si sos si altele cu dulceata, dar voi le puteti umple cu ce vreti voi. Se aseaza 4 clatite, dupa aia 3, 2 si deasupra 1. Se orneaza dupa preferinta eu am pus putina frisca si zmeura.
Sursa
Comments