Pt 50 bucati:
♣ 270 gr faina
♣ 200 gr frisca lichida
♣ un praf de sare
♣ esenta de care vreti( coaja de lamaie, zahar vanilat, esenta de rom.. )
Frisca se pune intrun bol se pune esenta si sarea, si se adauga faina treptat. La inceput puteti sa amestecati cu o lingura si dupa aia scoateti aluatul pe masa infainata cu faina si il framantati. Aluatul obtinut trebuie sa fie elastic.
Se intinde intro foaie ff subtire, asa cum a spus Laura, gen foaia pentru paste. Se taie patrate sau dreptunghi cu o rotita zimtata sau cu un cutit, si fiecare patrat se cresteaza in mijloc.
Se prajesc in ulei si se scot pe hartie absorbanta, calde se pudreaza cu zahar vanilat.
Sunt ff gustoase si se topesc in gura.
☺Sursa
Se prajesc in ulei si se scot pe hartie absorbanta, calde se pudreaza cu zahar vanilat.
Sunt ff gustoase si se topesc in gura.
Comments