Eu am facut aluatul aproape ca cel de paine.
- 500 g faina
- 5 linguri ulei de masline
- 1 cub drojdie
- sare
- apa calduta cam 300 ml
- 1 lingura zahar
Eu le-am facut cu ce am avut prin frigider ciuperci, sunca presata, cascaval, bucati de carnati + carne, ardei gras rosu + verde si sos de spaghete, se poate umple cu orice vreti voi.
Aluatul se imparte in 2. Masa se unge cu ulei, se ia fiecare bila si se intinde intrun patrat de 1/2 cm grosime, se unge cu sos se pune ciuperci, sunca, legume+ cascaval si se ruleaza usor.
Se taie rondele cu un cutit bine ascutit. Incercati sa nu le taiati ff subtiri pt ca se vor lasa de la greutatea umpluturi, deci cam 2 cm e ok.
Tava eu am unso cu unt si am presarat malai, am asezat rondelele, le-am uns cu ou si le-am bagat la cuptor la foc potrivit pana sau rumenit frumos.
Comments