Reteta este preluata de pe blogul Amaliei.
Eu am facut portie dubla.
Eu am facut doar cateva bile si am tapetat o tava mica cu staniol am turnat toata compozitia, am presat cu mainile putin si am dat tava la rece vreo 2 ore. Cand s-a racorit bine am taiat dreptunghiuri si le-am glazurat cu ciocolata. Sunt delicioase aceste bomboane.
- 400 g fulgi de cocos
- 140 g zahar pudra
- 140 g unt
- 200 ml smantana dulce
- o esenta de rom
- 300 g ciocolata topita la microunde cu 2 linguri ulei
Fulgi de cocos se amesteca cu zaharul pudra. Intr-o craticioara se pune la fiert smantana dulce + untul si se lasa pe foc pana se topeste untul, in acel moment puneti fulgi de cocos, amestecati bine, adaugati si esenta de rom.
Eu am facut doar cateva bile si am tapetat o tava mica cu staniol am turnat toata compozitia, am presat cu mainile putin si am dat tava la rece vreo 2 ore. Cand s-a racorit bine am taiat dreptunghiuri si le-am glazurat cu ciocolata. Sunt delicioase aceste bomboane.
Comments