Blat
- 7 albusuri
- 4 galbenusuri
- 9 linguri zahar
- 9 linguri faina
- 100 ml lapte
- un praf de sare
- un praf de copt
- zahar vanilat optional
Blatul se lasa sa se raceasca si se taie in doua.
Sirop
- 500 ml apa
- 1 kg mere
- zeama de la o lamaie
- 8 linguri zahar
Crema
- 1 l nectar de pere sau mere
- 2 plicuri budinca de vanilie
- zeama de la o portocala
- siropul ramas de la mere
- zahar dupa gust
- zahar vanilat optional
- 40g gelatina
Decor
- 150 g zahar
- 150 g nuca
- 500 ml frisca
- 2 linguri de ulei
Prajitura se asambleaza in acceasi tava in care ati copt blatul. Se pune o foaie, merele scurse, crema si a doua foaie peste. Se orneaza cu frisca peste si se presara krant.
Comments