Reteta este f simpla.. am folosit doar un blat simplu si crema este frisca, iaurt si sos de capsuni.
1 kg frisca
500 g iaurt de capsuni
200 g capsuni
zahar
1 lingura zeama de lamaie
1 lingurita unt
Capsunile se taie felii si se pun pe foc impreuna cu zahar cam 80-100 g, unt si zeama de lamaie.. Se fierb la foc mic, mestecand continuu, pana cand incepe sa se lege.
Se lasa sa se racoreasca si se mixeaza intr-un blender.
Sosul se adauga peste frisca amestecata cu iaurt si gata crema.
L-am ornat cu ciocolata alba si capsuni.
1 kg frisca
500 g iaurt de capsuni
200 g capsuni
zahar
1 lingura zeama de lamaie
1 lingurita unt
Capsunile se taie felii si se pun pe foc impreuna cu zahar cam 80-100 g, unt si zeama de lamaie.. Se fierb la foc mic, mestecand continuu, pana cand incepe sa se lege.
Se lasa sa se racoreasca si se mixeaza intr-un blender.
Sosul se adauga peste frisca amestecata cu iaurt si gata crema.
L-am ornat cu ciocolata alba si capsuni.
Comments