Skip to main content

Ajută-l pe Cătălin să trăiască!!!!!



 

                
zona tecuci

Salvează o Viață! Ajută-l pe Cătălin să trăiască!

 

Nu ramaneti indiferenti! Ajutati cu ce puteți...
           


La doar 24 de ani, MANOLE CĂTĂLIN VIRGIL (foto) din comuna Munteni județul Galați se luptă să trăiască.
IMAG0090Cătălin a fost diagnosticat cu Malformație arterio-venoasă de fosă craniană posterioară ruptă.
Boala a fost depistată la vârsta fragedă de doar 11 ani. Urmare a diagnosticului, în anul 2002, Cătălin a fost supus unei  intervenții chirurgicale. Ulterior, starea pacientului  s-a stabilizat. Însă, în toamna anului trecut, boala a recidivat. ”Au apărut simptomele în toamnă. Cătălin a început să-și pună întrebări de ce amețesc?, de ce nu mi-e bine?. Atunci a mers la control și a fost depistată recidiva la această boală, malformație arterio-venoasă de fosă craniană posterioară ruptă” ne-a declarat dr. Udrea Lăcrămioara, cea care îi este alături și care îl sprijină pe tânărul pacient.
IMAG0086”În România mai sunt doi pacienți diagnosticați cu această boală. În momentul în care vom reuși să strângem banii necesari achiziționării tratamentului și instrumentarului folosit în astfel de intervenții, vom putea merge la spital. Operația va fi efectuată de doi medici, din care un domn doctor chirurg va veni special din America pentru acest caz. Practic banii pe care încercăm să îi strângem sunt strict pentru tratament și pentru instrumentar,  domnul doctor Chefneux  va interveni chirugical gratuit.  Aceste fiole necesare lui Cătălin sunt foarte scumpe, costul unei fiole   fiind de 1400 de euro. Ori Cătălin are nevoie de 4 fiole” explică dr. Udrea.

Doar 3000 de euro stau între viață și moarte!

IMAG0087”Mai am nevoie 3000 de euro. Medicamentele și trusa necesară efectuării tratamentului vin din Anglia. Operația va fi efectuată la Spitalul Clinic de Urgență Bagdasar Arseni din București.” ne-a spus Cătălin.
”Neefectuarea cât mai rapidă a acestei intervenții îi pune viața în pericol. Nu este o sumă atât de mare încât să dezarmăm” spune medicul Lăcrămioara Udrea.
La 24 de ani, tinerii se bucură de viață. La 24 de ani, Cătălin Manole se zbate să strângă banii care să îi redea dreptul la viață!
Prin urmare, facem un APEL UMANITAR către persoanele fizice și juridice care dispun de resurse financiare să întindă o mână de ajutor pentru SALVAREA UNEI VIEȚI.
Nu rămâneți indiferenți!
Oricare dintre noi putem fi în locul lui! Orice sumă  donată  îl poate ajuta pe Cătălin să trăiască!
TELEFON Cătălin Manole : 0765 131 401
CONT ÎN LEI: RO40CARP018100863663RO01
CONT ÎN EURO:RO94CARP018100863663EU01
CONT ÎN DOLARI USD: RO54CARP018100863663US01
Conturile au fost deschise pe numele pacientului MANOLE CĂTĂLIN VIRGIL la Banca Carpatica-Sucursala Tecuci, județul Galați
(Aida Zaharia)

SURSA http://www.zonapress.ro/salveaza-o-viata-ajuta-l-pe-catalin-sa-traiasca/





 

Comments

Popular posts from this blog

Tort Diplomat cu Afine

600 g frisca batuta 2 pachete gelatina 500 g afine piscoturi zahar 250 ml suc de care vreti  1 plic zahar vanilat Se tapeteaza o tava de cozonac lunga sau o tava rotunda cu celofan.  Gelatina se pune la dizolvat in 50 ml suc. Eu am oprit 50 g afine sa am pentru ornat restul le-am pus la fiert cu restul de suc(200ml). Se fierb la foc mic impreuna cu zahar dupa gust si zahar vanilat pana se topeste zaharul si incepe sa isi schimbe culoarea si lasa sirop, cam 10-15 minute. Apoi afinele se scurg de sirop si doar 100 ml de sirop fierbinte se va amesteca cu gelatina dizolvata si afinele scurse. Restul de sirop se opreste deoparte pentru a insiropa piscoturile. Piscorurile se inmoaie in siropul de afine caldut si se aseaza in tava cum vreti voi.  Afinele cu gelatina se lasa pana ajunge la temperatura camerei apoi se amesteca cu 3 linguri de frisca pana se omogenizeaza apoi se adauga treptat restul de frisca. Eu am pus piscoturi doar pe marginea tavei sa incapa toat

Chec pufos

Reteta o am de la miresica alibd careia ii multumesc ! Este cel mai pufos/gustos chec care l-am facut pana acum. Ce ne trebuie: 8 oua 500 g zahar 200 ml apa calduta 200 ml ulei 2 plicuri zahar vanilat  500 g faina 1 plic praf de copt 2-3 lingurri cacao Separam albusurile de galbenusuri in 2 castroane. Galbenusurile le amestecam cu mixerul la viteza potrivita cu 250 g zahar, apa calduta, uleiul,zaharul vanilat, faina si praful de copt. O sa iasa o pasta groasa. Albusurile le batem bine  cu restul de zahar (250 g) pana devin o spuma lucioasa si le punem peste compozitia de galbenusuri amestecand usor cu o lingura mare pana se incorporeaza tot albusul si nu mai se vede alb. Eu am oprit 2 polonice din aceasta compozitie si le-am amestecat cu cacao. Ungem cu ulei si tapetam cu faina 2 tavi mari de cozonac(eu am avut 2 mici si una potrivita de asta mi-au iesit 3 checuri dar daca tavile voastre sunt mari incape numa bine in 2 tavi). Impartiti compozitia in cele 2 tavi si deasupra

Covrigi crocanti

1 kg faina 2 cuburi drojdie apa calda 5 linguri ulei sare Se framanta un aluat putin mai tare decat cel de paine si se lasa la crescut 30 de minute. Aluatul se imparte in bile egale. Intindem un snur si trecem capatul snurului stang in dreapta si cel drept in stanga si se rasuceste fiecare capat in jurul cercului.   250 g zahar 1,5 l apa mac amestecat cu cateva lingurite de sare Intr-o oala se caramelizeaza zaharul si cand are culoarea brun deschis se adauga apa si se lasa la fiert  pana se topeste tot caramelul, apoi se da focul incet, se adauga cativa covrigi si se lasa la fiert 30 de secunde pe fiecare parte.  Se scot si fiecare jumatate de covrig se tavaleste prin mac. Se coc la foc iute pe treapta cea mai inalta de la cuptor.