Un aperitiv f simplu si rapid.
Ne trebuie asa.
Sunca si cascavalul puteti cere sa vi le taie putin mai groase la supermarket si asa va vine mult mai usor decat sa le taiati acasa. Se pune o felie de sunca, se unge cu putin unt, o felie de cascaval, iar sunca, unt ...si continuati pana aveti 6-7 feli din fiecare. Se acopera cu staniol si puneti o greutate peste ea sa se preseze bine. O lasati la frigider cam o ora . Se taie cu un cutit bine ascutit forme de care vreti voi, se oreneaza cu masline.
Ne trebuie asa.
- Sunca presata feliata
- Cascaval
- Unt la temperatura camerei.
- Masline + scobitori
Sunca si cascavalul puteti cere sa vi le taie putin mai groase la supermarket si asa va vine mult mai usor decat sa le taiati acasa. Se pune o felie de sunca, se unge cu putin unt, o felie de cascaval, iar sunca, unt ...si continuati pana aveti 6-7 feli din fiecare. Se acopera cu staniol si puneti o greutate peste ea sa se preseze bine. O lasati la frigider cam o ora . Se taie cu un cutit bine ascutit forme de care vreti voi, se oreneaza cu masline.
Comments