- 900 ml frisca lichida
- 200 gr zahar
- 250 ml lapte rece
- esenta de vanilie sau rom..
- 3 linguri de gelatina(voi daca aveti la plic cititi pe plic pentru cat lichid este si calculati cat trebuie..)
Vasele care le folositi trebuiesc umezite cu apa rece inainte de a turna frisca..
* Eu am folosit si containere de plastic si forme pentru prajituri... merge f bine si in vase de sticla .
Eu le-am dat la frigider peste noapte.
Sos de afine
200 g afine
2 linguri de zahar
1 lingura de zeama de lamaie.
2 linguri de apa
Totul se fierbe la foc mic pana incep sa se lege..
Comments
Trebuie sa fie tare gustoasa!
FELICITARI!
Spune-mi te rog de care frisca lichida ai folosit? Dar gelatina?
Vreau sa fac si eu panna cotta ca nu am facut niciodata si arata tare bine:)
p.s locuiesc in USA, asa ca vreau sa folosesc aceleasi ingrediente ca si tine, sa am succes garantat:)
Aaaa, felicitari pt tot ce faci! Te pricepi, nu gluma:)