Blat
- 8 oua
- 2 plicuri zahar vanilat
- 5 linguri faina
- 200 gr zahar tos
- 5 linguri cacao
- 5 linguri de miere
- 5 linguri pesmet alb
- un praf de sare
- 250 ml ulei
- 40 ml lapte
- 1 plic si jumatate de praf de copt
Crema
- 1300 ml lapte
- 300 gr unt
- 350 gr zahar
- 13 linguri gris
- 400 gr nuca de cocos
- esenta de vanilie sau rom( eu am pus rom)
- 250 gr dulceata de zmeura
- fulgi de cocos pentru decorat
Laptele, zaharul si grisul se pun pe foc amestecand continuu sa nu se
lipeasca pana se ingroasa. Se opreste focul si peste grisul fierbinte
se pune cocosul plus untul si se spumeaza crema cu mixerul la viteza potrivita. Se adauga si esenta de rom. Crema se pune calda peste primul blat, se adauga un strat de dulceata(100 gr), al doilea blat, iar un strat de dulceata si fulgi de nuca de cocos.
Comments